OtaDATA-ilta 8.3.2024: Trimble – miten robotiikkaa ja tekoälyä hyödynnetään rakennusteollisuudessa?

OtaData-ilta tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kuulla miten robotiikkaa ja tekoälyä hyödynnetään nykypäivänä rakennusteollisuudessa

Mitä?: Innostava esitelmä ja verkostoitumismahdollisuus

Missä?: Trimble Leppävaara – Hatsinanpuisto 8, Leppävaara.

Milloin?: pe 8.3.2024 klo. 16:00-18:30

Asiantuntijapuheenvuoro: Senior Technology Director Kim Nyberg, Director of AI Karoliina Torttila – Kuule alan asiantuntijoiden näkemyksiä ja uusimpia trendejä.

Keskustelu – Osallistu keskusteluihin ja jaa omia kokemuksiasi robotiikasta yhdistettynä tekoälyyn. Esitä kysymyksiä asiantuntijoille.

Trimble Inc. on monikansallinen teknologiayritys, joka tarjoaa laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja muun muassa maatalouden, rakentamisen, geospatiaalisen alan ja kuljetusteollisuuden tarpeisiin. Yrityksen tuotteet ja palvelut on suunniteltu parantamaan tuottavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta edistyneiden paikannus-, mallinnus-, yhteydenpito- ja tiedonanalyysiteknologioiden avulla. Trimble palvelee monipuolista asiakaskuntaa integroimalla antureita, kenttäsovelluksia, reaaliaikaisia viestintäratkaisuja ja toimiston taustajärjestelmiä tarjotakseen kattavia kaupallisia ratkaisuja.

Scroll to Top