Liity jäseneksi

Tervetuloa OtaDATAlle

Opintojesi tai ammattisi sisällöllä ei ole merkitystä valintaan. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut teknologiasta, tietotekniikasta, koodaamisesta, tekoälystä, tai muista vastaavista aiheista ja haluat osallistua järjestön toimintaan. Jäsenyys on täysin ilmaista, joten mitä vielä odottelet.

OtaDATAn arvot ja tavoitteet

1. Tasa-arvo – Emme hyväksy minkäänlaista syrjimistä, kiusaamista tai muiden vähättelyä.

2. Uudenlainen oppimisympäristö – Löydä oppimisen ilo ja kasvata osaamistasi monimuotoisesti. Opi tekoälystä, tietoverkoista, tietoturvasta, ohjelmoinnista, yrittäjyydestä, liiketoiminnasta ja muista relevanteista erilaisten tilaisuuksien kautta.

3. Yhteisöllisyys – Joukkoomme kuuluu laaja kirjo eri alojen nykyisiä ja tulevia ammattilaisia, tule osaksi monipuolista jäsenverkostoa ja luo yhteyksiä, jotka kantavat hedelmää pitkälle tulevaisuuteen.

4. Rakentava keskusteluilmapiiri – Tapahtumien aikana jäsenillä on loisto mahdollisuus oppia toisiltaan keskustelun kautta.

5. Edistää yhteistyötä eri alojen välillä – Haluamme toimia liimana eri aloilla toimivien yritysten, organisaatioiden, korkeakoulujen ja muiden laitosten välillä. Lisäksi haluamme auttaa järjestön jäseniä tutustumaan edellä mainittuihin toimijoihin ja sitä kautta tukea heidän urakehitystään.

Kiinnostuitko? Täytä jäsenhakemus

Hakemukset käsitellään yhdistyksen hallituksen toimesta. Saat vastauksen sähköpostiisi, kun hakemus on käsitelty.

Scroll to Top